• Snabb leverans
  • Fri frakt
  • Svensk design
Priser inkl. moms

Om oss, astrid&agnesastrid&agnes är ett Svenskt smyckesvarumärke med trendigt uttryck och stilrena linjer. ”
Feminint med attityd”

Smyckesvarumärket etablerades 2006 i Varberg av de två kreativa kvinnorna Sofie Axelsson och Janina Lindström. - allt startade hemma i villan med lager i källaren och kontor i sovrummet. - sedan växte man ur kontor efter kontor. 

Sedan 2019 drivs astrid&agnes av Sofie Axelsson - grundare och designer. Med sitt enorma driv, sin vision och fantastiska team - finns idag astrid&agnes representerat i mer än 250 butiker i Sverige och Norge - både online och butiker. 

astrid&agnes utstrålar Skandinavisk design, med trendigt uttryck och stilrena linjer - håller fantastisk kvalitet då valet av material är hållbart - stål 316. Smyckena har en fantastisk lyster med blank finish och finns även förgyllda med 14k guld.

I flertalet serier pryds smyckesmodellerna av gnistrande CZ kristaller av hög kvalitet och i kollektionen finns även modeller av äkta, Italienskt läder. Prisvärda smycken till bra kvalitet. 

Smyckena ses ofta i media, influensers, mode magasin m.fl. och är idag ett start varumärke som vänder sig till en bred målgrupp. 

vårt mål är att skapa trendiga smycken som håller över tiden och ger kvinnan en touch av självsäkerhet, genom extra detaljer och rena linjer ges möjlighet att uttrycka sin egna unika stil.
Min vision - att få jobba med min passion, -design på flera plan, 

att se möjligheter att utveckla och utvecklas utan gräns, 

vara ett välkänt och väletablerat varumärke i flera länder, 

att ha ”kul på jobbet” med ett fantastiskt team och framför allt 

att se människor bära smyckena som skapats- det är verkligen fantastiskt!


/Sofie Axelsson