OM OSS

Life is Love – and Jewellery!

Bakom astrid&agnes står designerna Janina Lindström och Sofie Axelsson.

Efter flera års tid i sko- och textilbranschen som bl.a designer, bestämde sig Janina för att börja med smycken. Sofie jobbade på den tiden som frisör och hade Janina som kund.

Under klippningarna blev det många diskussioner om det som var bådas passion: linjer, form, färg och design. Där och då startade ett kreativt samarbete, som skulle leda till att de snart designade sin första kollektion tillsammans. Det blev startskottet för astrid&agnes. Året var 2006.

Målsättningen var att rita & designa lite kraftfullare smycken, med rena och vackra linjer, som stack ut i mängden och som utstrålar skandinavisk design - Feminint med attityd!

Med Sofies kontakter inom frisörbranschen började astrid&agnes att säljas på selektivt utvalda salonger runt om i Sverige. Flera salonger i Stockholm stylade kändisar – som älskade smyckena. På så sätt kom de snabbt i kontakt med stylister på modetidningar.

Ända sedan starten har det varit viktigt för Janina och Sofie att hålla kunderna i fokus, ge en hög servicegrad och framförallt skapa design med kvalitet och hållbarhet. Vilket har resulterat i att astrid&agnes också har utvecklats så fantastiskt under åren.
Idag finns astrid&agnes främst representerade i smyckes-, guld-, och klockbutiker, samt koncept/inredning och klädbutiker.

Efter 10 år är energin och drivkraften lika stor och det är fortfarande lika fantastiskt och roligt att få ägna sig åt sin passion – Design och utveckling!

"Att se någon bära ett smycke vi designat, tex. på festen, på stan, i någon tidning eller i TV, ger en sådan enorm boost och energi så man blir alldeles varm i hjärtat"

"Vi älskar hela processen från design av ett smycke, till helhetskonceptet med framtagning av askar, påsar, till fotosession som ger läckra bilder, till mötet&samarbetet vi har med alla våra fantastiska återförsäljare...och naturligtvis vår underbara personal!"

We want our jewellery to be like a glittering price for your body, mind and soul!


Design: Janina Lindström & Sofie Axelsson